Svetlana Gråhn

Toimitusjohtaja

On erityisen hyvä tiedostaa, että muista matkatoimistoista poiketen olemme aina valmiit auttamaan ihmisiä erilaisissa, jopa etäisesti toimialaamme liittyvissä tilanteissa. Ihmiset eivät tule meille saadakseen palveluita vaan saadakseen apua.

Yritys

Matkatoimisto TravelHit on perustettu vuonna 2011. Nykypäivänä erikoistumme Venäjän viisumeiden hakemiseen suomalaisille sekä tarjoamme erilaisia matkailuun liittyviä palveluja suomalaisille Venäjällä. Matkatoimistomme nuoresta iästään huolimatta matkatoimiston johtaja Svetlana Gråhn on työskennellyt matkailualalla jo kymmenen vuotta, ja tällä alalla hänellä on vankka työkokemus sekä Suomessa että Venäjällä, mistä kertoo pitkä ansioluettelo.

Matkatoimiston venäläinen alkuperä on meidän valttimme.  Me tiedämme paremmin kuin kukaan muu kaikki venäläisen mentaliteetin erikoispiirteet, mikä on todella tärkeää hoidettaessa asioita rajan molemmiin puolin.

Monet Viipurin ja Pietarin asukkaat tuntevat Svetlanan venäläisille turisteille pidetyistä opastetuista kierroksista Saimaan kanavalla kulkevalla Karelia-laivalla. Myöhemmin Svetlana työskenteli sellaisten matkailualan jättiläisten kanssa kuten Saimaan Matka Verkko ja Vistamatkat ollessaan kolmen hotellin Druzhba, Vyborg ja Chaika varausosaston johtajana. Muutettuaan Suomeen Svetlana on työskennellyt tulkkina Lappeenrannan lentokentällä, aktiivisesti auttaen venäläisiä turisteja. Työskenneltyään vuoden tulkkina Svetlana perusti oman yrityksen herättääkseen suomalaisten kiinnostusta Venäjää kohtaan ja mahdollistaakseen heille helpon ja yksinkertaisen viisumeiden saannin.           

 

Meidän edut

Helppo löytää

Sijaitsemme kaupungin keskustassa

Helppous 

Täytämme itse viisumihakemukset puolestanne

Säästäväisyys

Ilmainen valokuvaus

Reilut hinnat 

Kaikkien palvelujen hinnoittelu on läpinäkyvä

Luotettavuus

Ilmainen valokuvaus

Ammattitaito 

Kukaan ei tunne Venäjää venäläisiä paremmin

Tmi Svetlana Gråhn
Snellmaninkatu 14 53100 Lappeenranta
+358 40 5009590 office@travelhit.fi Все будние дни, с 9.30 до 17.00