Oleskeluaika: 360 päivää
Toimitusaika: n. 2 viikkoa
Toimitusaika pikana: päivää
Hinta: 240 € (hinta EU-kansalaisille)

Tarvittavat asiakirjat:

  • Passi
  • Passikuva
  • Matkavakuutus todistus

Kuvaus

Tämä on toiseksi yleisin viisumi. Tämä viisumi on kustannustehokkain, sillä vuosihinnaksi jää vain 115 euroa. Tämä on paras vaihtoehto niille, jotka käyvät Venäjällä useasti ja haluavat säästää omaa aikaa joka vuotisen viisumin haussa.

 

Huom!

Voimme aloittaa viisumin käsittelyn, kun olet toimittanut passin, valokuvan ja matkustajavakuutustodistuksen.

 

Kahden vuoden monikertaviisumi tarkoittaa, että voitte käydä Venäjällä useamman kerran kahden vuoden aikana. Viisumilla saa oleskella Venäjällä puolen vuoden aikana enintään yhteensä 90 päivää, eli koko viisumin voimassaolonaikana yhteensä 360 päivää. Viisumi on voimassa koko Venäjän federaation alueella aina Viipurista Vladivostokiin.

Hakemuksenne käsittelemiseksi tarvitsemme seuraavat tiedot:


Selaa tiedosto

Kun viisumi on noudettavissa, saatte puhelimeen tekstiviestin. Matkatoimiston aukioloajat ja osoite löytyvät web-sivustamme.

Toimistossa voi maksaa käteisellä sekä luotto- ja pankkikortilla.
Hinta:

* Pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät

TRAVELHIT SUOSITTELEE, ETTEIVÄT HAKIJAT OSTA LIPPUJA TAI TEE MUITA SELLAISIA VARAUKSIA, JOITA EI VOI MAKSUTTA PERUUTTAA, ENNEN KUIN HEILLE ON MYÖNNETTY VIISUMI.

Viisumihakemukset käsitellään Venäjän federaation suurlähetystössä tai sen konsulaateissa, ja Venäjän viisumin myöntäminen tai sen epääminen on täysin niiden päätäntävallassa. Venäjän federaation suurlähetystö ja Venäjän pääkonsulaatti pidättävät itsellään oikeuden pyytää hakijoilta lisäselvityksiä, asiakirjoja tai muita tietoja sekä oikeuden evätä viisumin. Viisumin maksu on suoritettava riippumatta siitä, myönnetäänkö hakijalle viisumi tai mikä viisumi tulee loppujen lopuksi. Viisumien käsittelyajat ovat vain arvioita. Nämä arviot perustuvat Venäjän federaation suurlähetystön ja konsulaattien antamaan tietoon ja kokemuksiin. Viisumihakemuksen käsittely perustuu Venäjän federaation suurlähetystön ja konsulaattien menettelyihin ja aikatauluihin, joihin TravelHit ei voi vaikuttaa. TravelHit ei ole vastuussa mistään viisumihakemuksen, passin tai muun asiakirjan katoamisesta, viivästymisestä tai niille aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat jonkin kolmannen osapuolen vakuutusyhtiön, posti- tai kuriiripalvelun toiminnasta tai ovat tapahtuneet asiakirjan ollessa näiden tahojen hallussa. Tämä koskee myös viisumihakemusten, passien ja muiden asiakirjojen kuljettamista TravelHit:n, VFS:n ja Venäjän federaation suurlähetystön tai Venäjän pääkonsulaatin välillä sekä näiden asiakirjojen palauttamista TravelHit:ltä hakijalle.

Tmi Svetlana Gråhn
Snellmaninkatu 14 53100 Lappeenranta
+358 40 5009590 office@travelhit.fi Все будние дни, с 9.30 до 17.00