• 14.09.18

  Täys kymppi Travel Hitin palveluista.Hinnat kohdallaan ja palvelu hyvää.Rajan takana hyvät ja luotettavat yhteistyökumppit
  Kiitos Svetlana!! Keijo

  - keijo savikurki

 • 13.06.18

  Suurkiitokset jälleen kerran TravelHit:lle ja erityisesti Svetlanalle. Olen tehnyt lukuisia matkoja Venäjälle matkanjohtajana ja yksityishenkilöinä ja kaikki on aina sujunut niin kuin olemme Svetlanan ja Yanin kanssa sopineet. Svetlanan kyky asioida ja sopia asioita yhteistyökumppaneidensa kanssa Venäjällä on vertaansa vailla. Hän todella hoitaa ja kantaa huolta asiakkaistaan alusta loppuun. Hänen ansiostaan olemme päässeet tutustumaan paikkoihin joihin muuten emme olisi muuten päässeet. Tulen jatkossakin turvautumaan TraveHit:n palveluihin.

  - Paavo Pulli

 • 11.03.18

  Ensin plussat Druzhba hotellista. Vastaanotto virkailijat ovat tosi ystävällisiä ja avuliaita. Huoneenkin sain jo klo 10 aamupäivällä. Aika kuuma oli huone mutta parempi niin. Aamiaisesta miinuksia koska aamiainen alkoi vasta klo 7.15.Onneksi puuro oli jo valmis ja kuuma. Muut tuotteet kylmiä. Tee, kahvi, ja nakit tms. Ongelmaa oli heillä. Normaalisti kaikki ok. Tottakai käyn tässä hotellissa edelleen. Kesäterassia odotellen..

  - Maija Pöyhiä

 • 19.02.18

  Kyllä nyt on helppoa ja nopeeta hotellin varaaminen onnistui suoraan travelhit toimistosta ja saa hyvät alennuksetkin ☺️

  - Antti Kuukka

 • 22.02.17

  Suuret kiitokset ystävällisestä, hyvästä ja joustavasta palvelusta viisumien hankinnassa. Kaikki toimi erinomaisesti. Terveisin tyytyväiset asiakkaan.

  - Marjatta Tuuliainen

 • 02.10.16

  Haluamme kiittää yrityksenne meidän viisumien hoidosta. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja asiallista! Viisumit ovat aina tulleet ajoissa! Erityiset kiitokset Svetlanalle!

  - Natalia

 • 25.08.16

  Erittäin hyvää palvelua. Miellyttävät ihmiset. Asian tuntemusta. Ei jätä kylmäksi asiakasta.

  - Punkka Jouni

 • 19.08.16

  Viisumin lisäksi saimme Travelhitissä hoidettua hienosti Venäjän matkajärjestelyjämme. Palvelu oli esimerkillisen ystävällistä ja avuliasta, jollaista saa harvoin. Suosittelemme lämpimästi Travelhit:iä ja vaikka muutamme pois, aioimme hoitaa jatkossakin viisumiasiat siellä.
  Paljon kiitoksia Svetlanalle (ja pojallesi) avusta ja neuvoista!
  Hannele ja Juhani Ahokas

  - Hannele Ahokas

 • 06.06.16

  Olen asioinut vuosittain toimistollanne viisumin uusintaa varten ja asiointi on ollut helppoa; valokuva otetaan samassa yhteydessä ja muutenkin olen saanut miellyttävää ja ystävällistä palvelua. Tällä kertaa sain kahden vuoden viisumin ja suuri kiitos siitä!

  - Tuula Nakari

 • 16.05.16

  Kiitos Svetlana ripeästä venäjän viisumin toimittamisesta. Hakemuksen jättäminen jäi viimetippaan. Hotellin olimme varanneet ja maksaneet hyvissä ajoin. Matka alkaa 19.5 klo 06.15, olemme Sortavalassa 4 päivää. Viisumin sain 16.5 eli täpärälle meni. Sydän pomppien jännitin ehtiikö tulemaan ja tulihan se.

  - Eero Tokkari

 • 06.04.16

  Kiitos nopeasta, ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta Svetlanalle! Kertaviisumi nopealla aikataululla tuli lupausten mukaisesti. Suosittelen lämpimästi!

  - Minna M-H

 • 04.12.15

  Olen ollut vuosia Travel Hitin asiakas ja myös kaikki kaverini Mikkelistä ympäristökuntineen. Hinnat kohdallaan, ystävällinen ja nopea palvelu Svetlanalla ja pojalla. SUOSITTELEN.

  - Urpo Teittinen

 • 12.11.15

  Jo toisen viisumin otin ja palvelu on ystävällistä ja nopeaa, moni minun kaverikin ottanut suosituksestani sieltä ja tyytyväisiä ovat olleet, matkavakuutuksenkin saa sieltä jos ei ole ennestään. Suosittelen lämpimästi !

  - Kari Paakkunainen

 • 16.09.15

  Kiitokset erinomaisen ammattitaitoisesta, ystävällisestä, luotettavasta ja nopeasta palvelusta. Suosittelen lämpimasti.

  - Urpo Suikkanen

 • 09.09.15

  Me haluamme kiittää TravelHit, Svetlanaa monivuotisesta yhteistyöstä, niin koskien viisumi / lupa asioita ja kaikkea sen ympäriltä. On helppo aina tulla luoksesi , hymyilevään toimistoosi, ja kysyä mitä laajimpia kysymyksiä niin matkailun kun venäjän kulttuurin osa-alueilta. Kun sinulta kysytään Spesiaalitietoa matkailusta / käytännön asioista, vastaat aina laajemmin kuin osaamme odottaa. Luoksesi on hyvä tulla, ja sieltä on mahta ponnistaa taas matkaan. Nähdään taas uusien viisumien merkeissä !!

  - Marko , Svetlana ja Milana

 • 02.09.15

  Ostin viime kuussa ensimmäisen vuosiviisumini TravelHit-matkatoimistosta. Svetlanan palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Palvelu on ollut viisumin saamisen jälkeenkin erinomaista: olen saanut heti vastaukset eri kysymyksiini. Minulle suositeltiin TravelHittiä, ja nyt minä vuorostani suosittelen sitä lämpimästi kaikille.

  - Kari Karjalainen

 • 14.08.15

  Olen käyttänyt TravelHitin palveluja jo useamman vuoden ajan. Palvelu on ollut erionomaista ja ystävällistä kaikinpuolin. Olen myös saanut matkojeni aikana neuvoja ja apua puhelimitse TravelHitistä. Viimme vuonna unohdin luottokorttini ja rahani hotelliin. Huomasin asian vasta suomessa, soitto Travelhitin numeroon sunnuntaina iltapivänä ja hetkenkuluttua asia oli taas järjestyksessä.
  Kortti ja rahat löytyivät Venäjältä ja sain ne noudettua seuraavalla viikolla hotellin respasta.

  - Vesa Kaminen

 • 30.06.15

  Loistavaa ja luotettavaa palvelua, viisumit ajallaan ja erittäin ystävällistä palvelus. Kiitos Svetlana. Suosittelen !

  - Matti Pöysä

 • 23.06.15

  TravelHit Lappeenranta, erittäin hyvä ja asiakkaan huomioon ottava matkatoimisto. Suosittelen lämpimästi.

  - Jukka Laakkonen

 • 04.05.15

  Olemme käyttäneet TravelHittia vuosia viisumi ja passi asioissa matkustatteessa Venäjällä ja Euroopassa. Palvelu on ollut 1. luokkaista luotettavaa ja nopeaa. Suosittelemme kaikille Venäjälle matkustaville TravelHittia.

  - Pertti Paananen ja Erkko Salo

 • 22.03.15

  Kiitos Svetlanalle ja TravelHitille ! Saimme viisumipalveluiden lisäksi paljon tietoa ja apua Viipurin matkoillemme.
  Suosittelen ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua muillekin Venäjälle matkaaville !

  - Eero Takki Kouvola

 • 11.03.15

  Palvelu oli aivan mielettömän hyvää. Autettiin kaikenlaisissa käytännön asioissa , jotka ei edes liittynyt viisumeihin. Meillä oli jo aiemminkin hyvä kokemus TravelHitistä. Svetlana on ihastuttava ihminen! Kaikki on sujunut ongelmitta, edullisesti ja nopeasti. Suosittelen myös muille.

  - Lea Nieminen

 • 09.03.15

  Olen ollut tyytyväinen TravelHit-viisumitoimiston palveluihin. Vaikka asun Helsingissä, on kerta- ja vuosiviisumeiden saaminen paljon nopeampaa ja kätevämpää Lappeenrannasta. Sain vuosiviisumin parissa viikossa, Helsingissä tuollainen käsittelyaika olisi vaatinutut pikakäsittelymaksun eli hinta olisi ollut huomattavasti suurempi.

  Palvelu on ollut ystävällistä ja kaikkien asiakirjojen hankkimisessa on annettu neuvoja. Passin olen lähettänyt kirjattuna ja saanut postiennakolla.

  Suosittelen!

  - Ritva Hujanen

 • 04.03.15

  Hyvä ja nopea sekä ystävällinen palvelu. Toimistolla hyvä parkkipaikka. Viisumikuva otetaan myös toimistolla en tarvitse erikseen ottaa passikuvaa.

  - Tapio Mansikkamäki

 • 27.02.15

  Ystävällinen palvelu. Edullinen viisumin hinta. Viisumiin sisältyy myös valokuvaus. TravelHit sijaitsee keskeisellä paikalla Lappeenrannan torin reunassa. Saatiin tietoa esim. Viipurin syysmarkkinoista ym. tapahtumista. Informaatio tapahtuu nopeasti tekstiviestellä.

  - Reino Suomalainen

 • 16.01.15

  Viisumin hankkiminen Rovaniemeltä käsin hoitui toimistonne avuliaan ja ystävällisen virkailijan kanssa mutkattomasti ja joustavasti! Kiitos!
  Marjut

  - M-H Pajula

 • 12.12.14

  Teillä toimistossanne on hyvä palvelu, iloiset ihmiset ja apu aina asiat hoituvat nopeasti ja saatavisia asiantuntevasti.

  - Antti

 • 27.10.14

  Yrityksemme Nord Mekanik Service Oy on käyttänyt TravelHit:in viisumi palveluita muutaman vuoden ajan ja olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun joka on hyvin joustavaa ja avuliasta kiireisissäkin tapauksissa!…

  - Tanja Rantanen

Tmi Svetlana Gråhn
Snellmaninkatu 14 53100 Lappeenranta
+358 40 5009590 office@travelhit.fi Все будние дни, с 9.30 до 17.00